If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мерси за пожеланията колеги.Веднага отговарям за вървежа че JTD-то в доускорение е в пъти по пъргаво,като искам да кажа че това е субективно усещане и аз така го усещам,но обещавам тези дни да направя тест и тогава ще дам и цифри.
Мерси за пожеланията колеге.Веднага отговарям за вървежа че JTD-то в доускорение е в пъти по пъргаво,като искам да кажа че това е субективно усещане и аз така го усещам,но обещавам тези дни да направя тест и тогава ще дам и цифри.
Айде дано да си удържиш на обещанието, щото на мен ми е много интересно, няма да се учудя да хвърлиш голямата бомба тука т.е. V6 да падне.
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
О,сериозна машина....А,аз защо останах с впечатление че е 2.5....нищо,как де.
Супер...още по добре.Убеден съм че....на старт,че дори и след това jtdto ще кърти....но и тая 3 литрова бичкия след определени обороти няма да се дава грам.....Мисля че вървежа ще им е на равно.Поне ако съда по мойта,която е чипосана...и върви си ебе мамата....
Тези дни ще задоволя вашето и мое разбирасе любопитство п.с Селения 10w60 Racing добро ли е?Щото въпреки че момчето ме увери че е сменявано аз мисля да го махна,иначе е свежо,цвета е като на ново,но нали е на газ ламята
Вече почват да ме се въртят някои мисли в главата,ако си намеря салон(за предпочитане да е черна кожа) седалки и кори дали ще стане трансплантацията?Ако някой знае къде има читав да свирка.Цената горе долу каква е?
Зависи как го намериш - перфектни седалки и кори струват някъде 400лв. Ако чакаш някой да ти каже къде има може да си покараш доста с плюшените седалки. Търси във форума и в мобиле от коли на части. И аз залагам на бензина.
Има едно не известно,а то е от 100 до 200 на коя скорост,щото ако е на 6-та мисля че дизела ще е отпред,но ако е от трета бензина е отпред. Честито на собственика.
В този форум има страшно много хора, които си мислят, че JTD е някакъв свръх звуков самолет (отнася се и за 136к.с.), който трепе наред всякакви бензинки, независимо от кубатурата и мощността. И кой нормален включва 6-та скорост на 3.0 V6 със 100 км/ч, когато се състезава?
Comment